Плативоо потисивање уговора са ЈКП "Водовод" Зајечар

Е- рачуни ЈКП „Водовод“ Зајечар преко Плативоо платформе

У петак 29. маја 2020 потписан је уговор о сарадњи између Плативоо тима и ЈKП „Водовод“ Зајечар на челу са младим директором Николом Шарчевићем.

Никола је као члан млађе генерације вичне модерним технологијама међу првима препознао бољитке које Плативоо може да донесе његовој компанији и његовим корисницима као што су – експресна достава рачуна, немогућност губљења рачуна, лакше дељење рачуна међу корисницима и самим тим бржа и квалитетнија наплата рачуна. Свесни начина пословања великих ЈKП предузећа, одговорности њиховог менаџмента и бирократије кроз коју пролазе, Плативоо као почетни пакет нуди бесплатну услугу коришћења онлине дистрибуције рачуна – на којем се тренутно налази и Водовод Зајечар. Поента бесплатног пакета је да компанији омогући да се упозна са процесом доставе рачуна путем Плативоо апликације, да осети њене предности и бољитке које доноси у пословању.

Иначе ЈKП предузећа сарадњу са Плативоо апликацијом могу остварити кроз три модела-пакета. Први пакет је „Basic“, он је бесплатан и омогућава ЈKП компанијама да користе основне функције апликације као што су повезивање корисника, слање месечних рачуна… „Стандард“ и „Advanced“ пакети у себи садрже напредне функционалности као што су побољшана аналитика наплате, слање појединачних и групних нотификација ка корисницима. То су функционалности које имају моћ да растерете запослене у компанијама и омогуће им да време и фокус усмере више на унапређење пословања саме компаније а мање на дневну оперативу.

Плативоо тим је извршио и обуку запослених у компанији Водовод Зајечар и упознао их са главним функцијама које ће користити у Плативоо апликацији као што су одоборавање корисника и групно слање рачуна ка одобреним корисницима једном месечно.