ЈКП "Водовод" Зајечар

Подршка радника ЈKП “Водовод“ Зајечар руководству фирме због оптужби Ненада Ристовића

На недавној конференцији за новинаре Ненад Ристовић, лидер Покрета “Победа за наш град”, је изјавио да “ЈKП Водовод води криминални клан”, што су пренели поједини медији, као и реаговање в.д. директора “Водовода” Николе Шарчевића који је упозорио да изречене неистине имају циљ да дискредитују постигнуте резултата након смене претходног директора овог предузећа.

Овим поводом данас су се дописом медијима огласили и радници ЈKП “Водовода” који дају подршку свом руководству. Допис подршке преносимо у целини са потписима 101-ог радника од 128 запослених:

“Ми радници ЈKП Водовод Зајечар, у даљем тексту потписници подршке руководству на челу са вд директором Николом Шарчевићем, обраћамо се медијима и појединим политичким групама у жељи да не политизују рад нашег предузећа. На упућене неосноване и тешке оптужбе на рачун нашег вд директора, а вероватно и на рачун осталих руководиоца и радника, скрећемо пажњу да се не осећамо као део неког клана, а понајмање криминалног.

На основу досадашње сарадње, од скоро годину и по дана, са горе именованим вд директором, тврдимо да се није понашао као вођа “криминалног клана”, већ супротно тим срамним оптужбама. Свакодневним проблемима приступао је пажљиво и са разумевањем, како према корисницима наших услуга, тако и према радницима. Од тренутка његовог ступања на дужност у нашем предузећу кренуло је само на боље: исплаћен је кредит од 10 милиона динара, кашњење плата у висини од 4 примања је сустигнуто и исплата примања је редовна, обновљен је возни парк куповином 3 возила, радници су добили неопходан алат за рад, ремонтована су два и купљен је један нови камион кипер, уложена су средства у електроопрему на фабрици воде, као и у модернизацију система дистрибуције воде…

Kао најбитније пословне одлуке издвајамо омогућену велику количину наплативог пласмана потрошње воде преузимања дистрибутивних мрежа МЗ Рготина, Звездан, Вратарница, Велики Извор, Салаш и Метриш, као и додатно наводњавање Делта Аграра, те ће из само тих предузетих корака руководства фирме бити плаћени трошкови струје, хемикалија и непходног материјала на годишњем нивоу.

Све горе наведене чињенице потврђујемо ми доле потписани радници ЈKП Водовод Зајечар”, наводи се у допису радника ЈКП „Водовод“ Зајечар.

Потписи радника ЈКП „Водовод“ Зајечар

0 коментари

Оставите коментар

Желите ли да се придружите дискусији?
Слободно додајте свој допринос!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *